Shop suggestion: rok met aztec print New Look

Het is 21:00 en tijd om een leuke shop suggestion te plaatsen. De shop suggestion van vandaag zijn de rokken met aztec print van New Look. Deze zomer gaan we veel printjes terug zien en vooral de aztec print is de laatste tijd niet meer weg te denken.

De rokken van New Look zijn hoog en eindigen mooi in de taille. Ze hebben een comfortabele pasvorm en bij de middel zit een elastische tailleband. Ook zijn de rokken niet zo opvallend kort, dat je de hele tijd moet opletten of het wel goed zit. Maar wat de rokken nou vooral zo leuk maken, is de drukke kleurrijke aztec print.

De rok met aztec print kan je goed combineren met een strakke crop top, wat je de laatste tijd ook veel terug ziet. Doe er nog sandaaltjes onder en jouw outfit is klaar. Ook met een gebreide top matcht de rok mooi en een paar hoge blok hakken eronder. Met deze rokken ga je in ieder geval vrolijk de zomer in.

Hebben jullie al een leuke rok met aztec print in huis? Shop deze vrolijke rokken online bij New Look voor  maar €11,99. Wat vinden jullie van de rokken?

azteccc

aztecrokk

New Look. €11,99.

aztecc

aztecrok3

New Look. €11,99.