Shop Suggestion: spijkershort met kant

Ben jij nog opzoek naar die ene te gekke short? Ben jij fan van items met kant? Of ben je opzoek naar fabulous items om je zomercollectie mee aan te vullen? Dan ben jij op het goede artikel terecht gekomen! Wij hebben namelijk een te gekke spijkershort gevonden met kanten details aan de zijkant van de Monki. We are in love!

De Monki staat bekend om zijn wat excentriekere items en ze doen dan ook altijd mee aan de trends en de musthaves van het seizoen. Zo hebben zij de standaard spijkershort, die elke meid in haar kast moet hebben deze zomer, gecombineerd met kanten details aan de zijkant. Zo is de spijkershort niet zo simpel meer, maar is die opgepimpt tot een schattig broekje. Dit broekje is echt ideaal voor de zomer. Het heeft een romantische uitstraling en staat perfect met een simpele witte top. Meer met deze gave spijkershort heb je namelijk niet nodig.

Wij krijgen al de nodige zomerkriebels als we dit broekje zien, jij ook? Shop dit item dan snel op de website van de Monki of neem even een kijkje in de winkel. Have fun shopping lady’s!

0211503001_0_2

0211503001_0_3

Monki €35,-