Shop suggestion: strand tunieken

Het is weer tijd voor een leuke shop suggestion, die je niet aan je voorbij kan laten gaan. We verlangen allemaal erg naar de zomer en dat betekent ook shoppen voor je summer warderobe. Wij kwamen een item tegen die je zeker niet mag missen. De leuke strand tunieken van de H&M.

De tunieken zijn gemaakt van een licht transparante stof en hebben vlinder mouwen. Het tuniek heeft een V-hals met onafgewerkt randen met in de middel strikbandjes, wat zorgt voor een mooie taille. De tunieken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vrolijke printjes, wat ze erg leuk maakt voor de zomer.

De tunieken zijn perfect voor een dagjes strand. Draag de tuniek over je bikini met een paar slippers eronder en jij bent klaar voor een dagje zon, zee en strand. Ook op gewone zomerse dagen zijn deze tunieken ook als shirtje te dragen. Combineer het tuniek dan met een kort spijkershort en een paar sandaaltjes eronder.

Hebben jullie al een van deze leuke tunieken in huis gehaald? bekijk ze hieronder en shop ze snel online of in een van de H&M winkels. Wat vinden jullie van de tunieken?

tuniek1 tuniek2 tuniek3 tuniek4 tuniek5 tuniek6

H&M. €9,95.