Shop suggestion: strandjurkje met print

Iedere dag plaatsen wij de leukste shop suggestions voor je op Team Fashion, die je niet mag missen! De shop suggestion van vandaag staat helemaal in het teken van mooie beach wear en vrolijke printjes. Namelijk dit leuke strandjurkje met print uit de zomer collectie van de Forever21.

Het is een losse jurk met V-hals en gekruiste bandjes op de rug. De jurk hangt gedrapeerd als een soort sjaal om het lichaam heen en hangt aan de zijkanten laag onder de arm. De jurk loopt ook achter lager door dan aan de voorkant. Het vrolijke blauw paarse printje maakt het een super zomers item.

Dit jurkje is perfect te dragen naar het strand of zwembad. Trek het jurkje lekker makkelijk over je bikini aan met een paar slippertjes eronder. Met dit leuke jurkje ben je in ieder geval helemaal klaar voor een heerlijke dag zon, zee en strand.

Hebben jullie dit leuke gedrapeerde strandjurkje al gespot bij de Forever21? Bekijk het leuke jurkje hieronder en shop hem snel online of in een Forever21 winkel voor €17,90. Wat vinden jullie van het strandjurkje met print van de Forever21?

strand

strand1

Forever21. €17,90.