Shop Suggestion: tribal print shorts

We are loving this shorts! We hebben nu toch weer een musthave gevonden voor deze zomer, namelijk een tribal print short van de Forever21. De nieuwe zomercollectie van Forever21 is weer aanwezig en we zijn druk opzoek geweest naar de echte musthaves en trends voor deze zomer die jullie zeker in je kast moeten hebben!

Bij de musthaves en trends van deze zomer hoort zeker deze tribal print short. Dit seizoen staat namelijk in het teken van onder andere grafische prints in combinatie met felle kleuren. Dit item maakt niet alleen door zijn print tot een ware musthave, maar ook doordat de short high waisted is. Deze zomer zien we steeds meer variaties op de high waisted shorts komen and we are loving this one!

De tribal print van deze short doet ons een beetje denken aan Marokko. Het heeft namelijk een beetje een Marokkaanse sfeer en met dit juweeltje aan zie je er dus uit alsof je zo bent weggelopen uit 1001 nachten. Omdat de short zo fel van print is kan je der rest van je outfit rustig houden.

Combineer deze short dus met een simpele top of shirt en een paar basic slippers and you are ready to go!

00069316-01

00069ge316-01

Forever21 €11,45