Shop suggestion: vrolijke armbandjes voor de zomer

Iedere dag zoeken we de leukste shop suggestions voor je uit en plaatsen wij die op Kleding Insider. De shop suggestion van vandaag mag je zeker niet missen! In de zomer moet je natuurlijk ook leuke sieraden hebben en daarom deze shop suggestion. Deze vrolijke armbandjes voor de zomer die we tegenkwamen bij Mode Musthaves.

De armbandjes van Mode Musthaves zijn gemaakt van echt leer en hebben allemaal vrolijke kraaltjes en touwtjes.  De bandjes zijn ongeveer 1cm breed en err zijn twee uitvoeringen, eentje met ´Peace´en eentje met ´Hope´ erop. Door de kleurrijke kraaltjes en vrolijke kwastjes, zijn deze armbandjes perfect voor in de zomer te dragen voor naar een leuk festival of gewoon naar het strand. De leuke armbandjes combineer je bij je leukste zomer outfits van een mooie maxi jurk met print tot een sexy crop top met bloemen en high waisted short. We love it!

Hebben jullie deze leuke armbandjes al gespot bij de Mode Musthaves? Bekijk de leuke kleurrijke armbandjes hieronder en shop er snel een online bij Mode Musthaves voor €16,95. Wat vinden jullie van de zomerarmbandjes van Mode Musthaves?

200351780bracepeace_aangepast_2

Mode Musthaves. €16,95.

200351680bracehope_aangepast_2

Mode Musthaves. €16,95.