Musthave: witte icon T-Shirt River Island

Ben jij een enorme fan van de standaard witte T-Shirts met tekst of opdruk, ook wel It T-shirts genoemd? Dan hebben we hier misschien nog een juweeltje voor je om aan je collectie toe te voegen. Dit T-Shirt is van de River Island en heeft als opdruk ‘Icon’ erop staan. Iedereen wil natuurlijk wel een ‘Icon’ zijn en met dit T-Shirt kan je heel even dat gevoel hebben.

Wij houden van simpele witte T-shirts want eerlijk is eerlijk met zo’n t-shirt kan je alle kanten op. Je kan erop los combineren en alles zal staan. Er is werkelijk geen een item wat er niet bij zal staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit juweeltje samen met een tuinbroek? Je kan de tuinbroek open laten waardoor je het T-shirt nog beter zal zien, maar je kan hem ook helemaal dicht doen. Either way het zal geweldig staan!

In de zomer is dit T-shirt ook gemakkelijk te dragen naar een festival of naar het strand. Het is maar net hoe je het combineert en voor welke look je wil gaan. Je zal er in ieder geval stunning uit zien. En het leuke is, is dat het t-shirt, maar 21 euro is! Geen schuldgevoelens bij dit pareltje dus!

658118_main

River Island €21,-