Shop suggestion: witte mesh top met crochet

Iedere dag plaatsen we de leukste shop suggestions voor je op Kleding Insider, die je zeker niet mag missen! Je ziet veel mesh en crochet voorbij komen dit seizoen op verschillende item. Daarom ook deze shop suggestion, de witte mesh top met crochet details van de Forever21.

Het is een wit shirtje van mesh met mooie crochet details, die ook aan de onderkant uitsteken. Crochet is ook een grote trend, die je zeker moet shoppen voor aankomende zomer. Verder heeft het shirtje een ronde halslijn en hebben de mouwtjes een witte rand.  Het shirtje is ook aan de achterkant licht doorschijnend. Hoe draag je dit leuke mesh shirtje? Combineer het shirtje op de warme dagen met een kort spijker short en een paar leren sandaaltjes eronder voor een zomerse look. Ook staat de top mooi op een strakke skinny jeans met een paar mooie high heels eronder.

Hebben jullie al een mesh of crochet top geshopt voor de zomer? Bekijk de leuke top hieronder en shop hem snel online of in een Forever21 winkel voor €21,75. Wat vinden jullie van deze witte mesh top met crochet van Forever21?

mesh

mesh1

Forever21. €21,75.