Shop Suggestion: witte zomerse shorts Forever21

Ben jij nog opzoek naar die ene te gekke shorts? Wil jij niet een normale denim short, maar hou jij liever van de witte variant? Of ben je gewoon opzoek naar een item om je zomergarderobe mee aan te vullen? Dan ben jij op het goede artikel terechtgekomen! Wij hebben namelijk een aantal pareltjes van witte shorts gespot op de webshop van de Forever21!

Iedereen heeft wel een short in zijn kast hangen en zo niet dan moet je er echt eentje deze zomer aanschaffen! Een shorts is namelijk net zo essentieel als een little black dress. De shorts zijn een ultieme zomer item en de witte variant maakt ons verlangen naar de zomer nog groter. De short valt makkelijk te combineren door de verschillende varianten.

Je hebt de high waist variant, de kanten variant of gewoon een simpele short. Deze witte shorts maken het natuurlijk helemaal gemakkelijk om te combineren. Alle kleuren van de regenboog staat erop. Dat betekend dat je er gemakkelijk op los kan combineren! Ben jij nou ook verliefd geworden op de witte shorts van de Forever21? Ga dan snel even langs of neem een kijkje op de webshop.

naamloos

 

 

Forever21 Sunny days denim cutoff €14,95

naamrewloos

Forever21 Classic cuffed shorts €12,75

wtwe

Forever21 chrocheted denim shorts €15,75

112

Forever21 chrochet shorst €16,45

dsgs

Forever 21 lasso denim shorts€19,75