Shop Suggestion: zilveren slippers

Ben jij nog opzoek naar te gekke slippers? Heb jij nog niet de ideale zomerschoentjes gevonden? Of ben je opzoek naar zilveren items voor deze zomer? Dan ben jij op het goede adres! Wij hebben namelijk voor jou op een rijtje gezet de mooiste zilveren slippers van het moment. Ze zijn allemaal afkomstig van de River Island, want hun collectie aan slippers is erg groot.

Zilver is een tijdloze kleur en maakt elke outfit tot een ware eye catcher. Zilver valt lekker op en staat ook nog is erg zomers. Zilver is altijd een goed idee en daarom hebben we deze te gekke slippers voor je opgezocht. Er zitten verschillende soorten schoenen tussen. Van sandalen tot te gekke teenslippers, met of zonder diamantjes en frutseltjes.

Het is net waar je van houdt, maar er zit voor ieder wat wils tussen. Je kan deze kleur gemakkelijk combineren, want het staat werkelijk overal bij. Ook kan je deze slippertjes gemakkelijk onder je skinny jeans dragen, maar net zo makkelijk onder je zomerse jurk of rok. We are loving it!

647171_main
River Island €25,-

655152_main

River Island €45,-

649469_main

River Island €45,-

653710_main

River Island €40,-

654299_main

River Island €35,-