Shop suggestion: Zwarte bad girls top van LA Sisters

Iedere dag zoeken we de leukste shop suggestions voor je uit en plaatsen wij die op Kleding Insider. De shop suggestion van vandaag mag je zeker niet missen en is van het leuke merk LA Sisters. Namelijk deze leuke zwarte bad girls top met witte letters die we tegen kwamen bij Follow Fashion.

Het is een zwarte mouwloze top met laag uitgesneden armsgaten. De top is bedrukt met de witte letters ´Bad Girls and Palm Trees´. Tops met met tekst erop en lage armsgaten zijn een echte trend, die je zeker moet shoppen voor dit seizoen. De leuke top is perfect te dragen naar een leuk festival.  Draag de top sexy met een bandeau top of alleen een bh eronder. Als je liever wat minder bloot wilt, staat de top ook prima met een zwart hemdje eronder. Combineer de top met een kort short en een paar gympjes eronder voor een complete look.

Hebben jullie deze zwarte bad girls top al gespot bij Follow Fashion? Bekijk de leuke top van LA Sisters hieronder en shop hem snel online bij Follow Fashion voor €34,95. Wat vinden jullie van deze zwarte bad girls top van LA Sisters?

53

Follow Fashion. €34,95.