Shop suggestion: zwarte crop top met witte tekst

Iedere dag zoeken we de leukste shops suggestions voor je uit en plaatsen wij die op Kleding Insider. De shop suggestion van vandaag mag je zeker niet missen, want deze staat helemaal in het teken van de leuke trend van dit seizoen, de crop tops! Wij kwamen deze leuke zwarte crop top met witte tekst online tegen bij Follow Fashion.

Het is een zwarte mouwloze crop top, waarop met witte letters ‘So Stylisch’ is opgedrukt. De armen van de top zijn laag uitgesneden en hebben door de geknipte afwerking een stoere touch. Crop tops met tekst opdruk zijn een grote trend dit seizoen, die je zeker moet shoppen. Deze top kan je op verschillende manieren combineren. Zo staat hij mooi op een leather look broek en een paar gympen eronder, maar kan hij ook prima op een maxi rok met split en leren sandaaltjes voor een meer zomerse look.

Hebben jullie deze leuke crop top al gespot bij Follow Fashion. Bekijk de leuke crop top hieronder en shop hem snel online bij Follow Fashion voor €29,95. Wat vinden jullie van de zwarte crop top met witte tekst van Follow Fashion?

so-stylish-crop-top

Follow Fashion. €29,95.