Shop Suggestion: zwarte enveloptas

We are loving this one! De Mango heeft een grote tassencollectie waar elke keer wel weer wat moois tussen zit! Zo nu ook deze zwarte enveloptas met krokodillenlook.

Het is een stoer item om te zien door de krokodillenlerenprint in combinatie met de gouden details en de envelop vorm van de tas maakt het tot een echte eye catcher voor om je schouder heen.

De enveloptas is een tas die nooit uit de mode gaat. De envelopvorm bestaat al erg lang, maar komt elk seizoen weer terug. Vroeger werd het heel vaak gedragen en bestonden er haast geen andere schoudertasjes. Tegenwoordig heb je er verschillende variaties op zoals deze zwarte enveloptas met krokodillenlook.

De Mango staat bekend om zijn klassieke zwarte tassen en deze is er zeker een van! Wij zijn vooral fan van het gouden slotje wat op de voorkant van de tas zit. Het geeft het geheel een chique uitstraling en staat perfect als net tasje bij een gelegenheid, maar kan net zo goed gedragen worden tijdens het uitgaan met een te gekke party dress.

Ben jij nou ook verliefd geworden op dit juweeltje van de Mango? Neem dan snel even een kijkje op de website van de Mango of ga even langs. Wie weet is die binnenkort wel in de sale te zien, dus hou hem goed in de gate!

33000343_02_D9

Mango €34,99