Shop suggestion: zwarte hoge hakken van Forever21

Ieder dag om 21:00 wordt er een leuke shop suggestion geplaatst, die je niet mag missen. Heb jij een feestje? Let dan goed op, want wij kwamen deze leuke hakken tegen bij Forever21.

De hoge hakken van Forever21 hebben een dunne hak en zijn bekleed met zwarte imitatie suède. De hakken hebben een elastisch enkelbandje dat doorloopt in een T-vormige bandje met daarop gouden metalen details.  Op de achterkant zit een rits en de hak heeft gewatteerde zolen. Hakken zijn nou eenmaal niet de meest comfortabele schoenen, maar door de zolen en het enkelbandje blijf je goed in de hak zitten en zijn ze goed te doen voor een hak.

De hakken zijn perfect voor een feestje. Draag de hakken onder een party dress en combineer die met een clutch en jij bent ready to go. Ook kan je ze dragen onder een skinny jeans met een nette top voor een wat rustigere party look. Doe er wat gouden sieraden bij, die matchen goed bij de gouden metalen details op de hakken.

Hebben jullie deze leuke hakken al in huis? Of binnenkort een feestje? Bekijk de hakken hieronder en shop ze snel online of in de winkel voor €28,90 bij Forever21. Wat vinden jullie van deze zwarte hakken?

highheels1 highheels

Forever21. €28,90.