Shop Suggestion: zwarte shopper

Een essentieel item in je kledingkast is een zwarte shopper, maar wat essentieel is onder je tassencollectie is een simpele zwarte shopper! Een shopper is een van de meest verkochten tassen, omdat die er stijlvol uitziet en tegelijkertijd erg handig is om mee te shoppen! Er past genoeg in dit juweeltje, misschien zelfs iets teveel!

Dit pareltje komt van de Pull&Bear en is slechts €19,99 wat natuurlijk niks is voor zo’n te gekke shopper. Een shopper draag je gemakkelijk over je schouder en staat fabulous bij elke outfit. Het is een handig tas en deze van de Pull&Bear loopt in een punt en heeft een naad in het midden. Een leuk detail van de tas is ook de bruine binnenkant.

De shopper is een tijdloos item en kan werkelijk waar overal gedragen bij worden. Maak je dus geen zorgen met deze tas dat die niet matcht met je outfit. Daar zal je met dit pareltje geen last van hebben.

Ben jij net als ons verliefd geworden op dit juweeltje van een tas van de Pull&Bear? Neem dan snel even een kijkje bij de dichtstbijzijnde winkel of shop online! Have fun shopping lady’s!

9820317800_w_2_1_2

Pull&Bear €19,99