Shop tip: slim online shoppen

large-32

Durf jij niet online te bestellen omdat je de kleding ‘wil zien en voelen’ of omdat je de webshop niet vertrouwt? Onlineshoppen.be voelt en kijkt voor jou!

Op deze shoplog wordt er uitgebreid verslag gedaan van online aankopen. Het hele proces wordt beschreven: van de webshop en de betaalmogelijkheden tot de levertijd en kwaliteit van het bestelde product.

De shoplog behandelt veel verschillende producten, van schoenen via Zalando tot een smartphone via Amazon.

Wist jij bijvoorbeeld dat je online kan shoppen bij het bekende Amerikaanse merk Abercrombie? Onlineshoppen.be heeft dit voor jou getest.
De shoplog somt de voor- en nadelen op. Een groot voordeel is dat de webshop duidelijk en overzichtelijk is en ook nog eens lagere prijzen heeft dan in de winkels! Nog geen dag later wordt het product netjes geleverd en mag eventueel gratis geretourneerd worden binnen 8 dagen.
Het nadeel volgens de shoplog (en daar sluiten wij ons bij aan) is dat je de Abercrombie-modellen er zelf maar bij moet bedenken…

Ook kan je op de shoplog terecht voor de laagste prijs van een product. Wanneer je zelf online wil shoppen en de laagste prijs zoekt kan je een formulier invullen op de website. De shop experts gebruiken hun shopervaring om de beste aanbieding te vinden!

Dus check vanaf nu Onlineshoppen.be wanneer je twijfelt over de kwaliteit van een webshop en shop slim!