Shoppen in Europese shopping steden

Het wordt steeds gemakkelijker en voordeliger om te shoppen in de grote shopping steden van Europa. Hoe leuk is het om even een weekendje te winkelen in de steden Londen, Milaan of Parijs. Je vind hier allerlei leuke mode winkels die niet in Nederland gevestigd zijn. Hierdoor kun jij te gekke outfits scoren die bijna niemand heeft. Maar wat moet je allemaal doen voor een geslaagde shopping city trip?

Plan je weekendje

Omdat je maar een weekendje in een enorme winkel stad bent met de meest uit een lopende winkels is het zeer belangrijk om je weekend zo goed mogelijk te plannen. Dit kan je doen door online te bekijken welke winkels er allemaal zijn die je graag bezoeken wilt. Vraag bijvoorbeeld op mode forums welke winkels in welk land echt aan te raden zijn en welke eigenlijk niet de moeite waard zijn. Verder is het ook super handig om te bekijken hoe het met het openbaar vervoer zit in de stad waar je naar toe wilt, is alles makkelijk te bereiken wat je wilt bezichtigen?

Neem het juiste gezelschap mee op reis

Het is erg af te raden om met een grote groep naar een Europese stad te gaan om te shoppen. De kans is erg groot dat je meningsverschillen krijgt wat je natuurlijk niet kunt gebruiken in een kort weekendje in het buitenland. Daarom doe je er verstandig aan om met een goede vriendin op reis te gaan, zo hebben jullie allebei genoeg tijd om te shoppen. Ook verminder je de kans op onenigheid hiermee door dat je slechts met zijn twee├źn op reis bent.

Boek een voordelige vliegticket

Binnen een aantal uur kun jij al in een van de Europese hoofdsteden zijn om te shoppen. Maar voor het zo ver is zal je eerst een vliegticket moeten boeken. Je wilt je geld natuurlijk liever uitgeven aan kleding in het buitenland, daarom doe je er zeer verstandig aan om een voordelige vliegticket te boeken. Dit kun jij doen door een ticket te boeken bij de kleinere vliegmaatschappijen die enkel binnen Europa vliegen. Ook kan het boeken van een last minute een hoop voordeel opleveren.

Parkeer je auto bij Schiphol

Nu je een vliegticket voordelig geboekt hebt zal je eerst nog op Schiphol moeten komen. Het meest comfortabele is natuurlijk door met de eigen auto naar Schiphol te gaan. Parkeren Schiphol is tegenwoordig super voordelig in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Er bestaat namelijk nog wel eens het vooroordeel dat parkeren Schiphol erg duur is, maar voor een weekendje zijn de kosten te overzien. Begin daarom ook je shopping avontuur op Schiphol Airport.

Authored by: Hesther