Shopping trip in Londen tijdens de Olympische Spelen 2012

Een bezoek aan Londen tijdens de Olympische Spelen 2012 is natuurlijk prachtig, maar neem dan ook eens een kijkje in de prachtige warenhuizen van Londen. Er is een overvloed aan prachtige winkels die je niet mag missen. Er is een top zeven gemaakt van de meest mooie winkels die een echte shopping trip waard zijn.

1. Selfridges 400 Oxford Street, London

Bond Street is dit jaar uitgeroepen tot het beste warenhuis ter wereld. Je kunt Londen niet bezoeken zonder eerst een kijkje te nemen in de oase van designerkleding en prachtige designer asseccoires. Zorg er voor dat je eerst de begane grond van het warenhuis bezoekt voor een selectie van betaalbare designer stukken.

2. Harrods 87-135 Brompton Road, London

Deze winkel is erg dicht bij de metro, dus je kunt er snel en handig komen.  Als je hebt gehoord van Knightsbridge, dan heb je zeker gehoord van Harrods. Het iconische warenhuis is de thuisbasis van ’s werelds beste labels. Ook hebben ze hier veel producten voor huisdieren en een enorme speelgoedafdeling. De sierlijke Egyptische trap in het gebouw is alleen al het bezoeken waard.

3. De Shop bij Bluebird 350 Kings Road, Londen

Ook deze winkel is erg dichtbij de metro. Sloane Square Recht ligt in het hart van Chelsea en naast de exclusieve Bluebird club. De winkel op Bluebird combineert innovatieve mode en modern design. Met deze kern hebben ze een  winkel gevormd dat werkelijk alles heeft.

4. Liberty Londen Great Marlborough Street, Londen

Oxford Circus Mock Tudor Liberty’s exterieur speelt gastheer voor een schat aan designerkleding en accessoires. De winkel ligt verscholen in de buurt van Oxford Street en in de nabijheid van Carnaby Street. Dit is de perfecte middenweg tussen de hoofdstraat en rust. Zorg ervoor dat je hier de meest exclusieve kleding koopt die je kunt vinden. Hier vind je de perfecte London Look.

5. Beyond Retro 110-112 Cheshire St, London

De industriële deuropening leidt tot een wereld van redelijk geprijsde vintage, met alles overzichtelijk gerangschikt op kleur en stijl. De winkel ligt erg dicht bij de hoofdstraat, dus je kunt er makkelijk heen lopen.

6. Start Londen  42-44 Rivington Street, Londen

Old Street is opgericht door de Amerikaanse fashionista, voormalig rockster Brix Smith. Deze winkel is  een mengsel van typisch Britse en buitenlandse labels, van het bekende Mulberry tot nieuwe opkomende merken. Het is perfect als je opzoek bent naar de uber-coole East End look.

7. Cyberdog  Stables Market, Chalk Farm Road, London

Camden Town  is voor de liefhebbers van een alternatieve style. Cyberdog is zeker een spektakel must om te zien. Binnen wordt de beste muziek gespeeld  terwijl het  UV-clubwear gloeit onder het verblindende ultraviolet licht. Zelfs als je geen fan bent van neon rave mode of techno muziek, word je weggeblazen door de in-store sfeer.

 

Authored by: Redactie