Sierlijke Voorjaarspanty’s

Het voorjaar is begonnen, de terrassen stromen vol om de eerste zonnestralen mee te pakken. Blote benen zijn nog veel te koud, maar met een leuke panty kun je toch al wel een rokje dragen. Op Pantyfashion vind je een ruim assortiment panty’s van goede kwaliteit en de webshop onderscheid zich door een goede service. Het aanbod varieert van simpele panty’s tot panty’s met een bijzonder printje. Iedereen kan meedoen met de trend die bij je past. Dit voorjaar zijn bloemen nog steeds helemaal hip en vrolijk. Een simpele outfit kun je opfleuren door een bloemenpanty te dragen. Een heel vrolijke is bijvoorbeeld de panty van Leg Avenue met bloemen in verschillende kleuren. Verwissel na je werkdag je effen panty voor deze print en je kunt meteen vanuit je werk met een zomerse look het terras op.

Niet iedereen gaat voor een mix van kleuren. Je kunt ook een zwarte panty blijven dragen en toch meedoen met de bloementrend. Een panty die zowel zakelijk als feestelijk gedragen kan worden is de kanten bloemenpanty van Leg Avenue. Draag deze met een simpel zwart jurkje en een witte ceintuur en je doet helemaal mee met de trend ‘zwart/wit’.

pantNiet iedere vrouw wil haar benen laten opvallen. Wil je liever een simpele panty dragen, kies dan voor een panty zonder ladders met de Chinchillan van Kunert. Hou de hele dag mooie benen, zonder met nagellak te hoeven smeren. In deze panty komt hooguit een gaatje, maar dit gaatje laddert dan niet verder. Met deze speciale panty hoe je je nooit zorgen te maken. Mooie panty, mooie benen. Kijk voor meer leuke panty’s eens op pantyfashion.nl.

Authored by: Hesther