The Simpsons x Forever 21

Je verwacht het misschien niet, maar de figuren uit het TV-programma The Simpsons zijn een grote inspiratie voor veel mode- en beautymerken. Forever 21 heeft onlangs een collectie uitgebracht met kledingstukken met daarop de personages uit de tv-serie, maar dit is niet de eerste keer dat de gele figuren een samenwerking hebben met een groot merk. In september dit jaar kon je bij het make-up merk MAC terecht voor lipgloss, blushes en meer met daarop Madge Simpson. Maar ook voor bekende designer Jeremy Scott was deze cartoon familie een inspiratie. Terwijl hij dit jaar Barbie outfits de catwalk op stuurde, maar in 2012 waren The Simpsons te zien tijdens de herfstshow.

Als er zo vaak gebruik wordt gemaakt van dezelfde cartoonfiguren, is de kans groot dat er afbeeldingen worden gebruikt die een beetje op elkaar lijken. Een paar mensen beschuldigen de modeketen Forever 21 er zelfs van dat ze gewoon een ontwerp van Jeremy Scott hebben gekopieerd.

Hoe dan ook, wij zijn wel weg van The Simpsons collectie van Forever 21! Er zijn onder andere sweatshirt met daarop de Krusty Burger, een top met daarop Homer Simpson en een donut en een joggingbroek met daarop meerdere karakters uit de serie. De prijzen variƫren van $15 tot ongeveer $20.

sim sim1 sim2 sim4