Skinny jeans met legerprint

Skinny jeans zijn niet meer uit het modebeeld weg te denken, hoewel we tegenwoordig ook wel weer wat wijdere modellen jeans tegenkomen. Waar we in eerste instantie alleen de gewone blauwe en zwarte skinny jeans tegenkwamen, zagen we al snel meerdere kleuren verschijnen. Uiteraard ook de pastelkleuren van de huidige trend zoals licht blauw, poeder roze en zacht gele skinny jeans. Skinny jeans hebben altijd wel iets stoers over zich, hoewel ik niet echt mijn vinger er op kan leggen wat het is. Misschien is het wel de jeansstof die altijd een ruw is. Maar je kan natuurlijk altijd nog stoerder! Als je dat wilt ga dan voor de skinny jeans met legerprint. Niet zo makkelijk te vinden als het in eerste instantie lijkt, maar ik heb er toch een aantal op kunnen zoeken. Zelfs een stoere skinny jeans met legerprint en flink wat bling voor de meid met veel lef!

 

Deze skinny jeans in legergroen kwam ik tegen bij ASOS en is van het merk Current/Elliott. Doordat de buitenkant een soort geborstelde twill afwerking heeft is hij wat zachter en minder ruw. De extra grote zakken maken de combat look van deze skinny jeans af.

Deze skinny met all over combat print is van het merk Modström en vond ik bij Bulls & Birds. Aan de voorkant heeft de broek twee ritszakjes boven elkaar en aan de achterkant nog twee steekzakken. Deze broek ademt army all over.

Maar army kan ook bling zijn! En dat bewijst deze skinny van het merk Vila ook gevonden bij Bulls & Birds. Een all over camouflageprint, afgewerkt met een niet te missen gouden glans over de gehele broek. Hiermee trek je beslist de aandacht als je voorbij loopt en deze is dan ook niet geschikt als èchte camouflage broek, maar mooi is ie zeker weten wel.
Authored by: Redactie