Sleehakken zwart

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet aan je voorbij kan laten gaan.De musthave van vandaag zijn deze leuke zwarte sleehakken. Wij kwamen deze mooie hakken tegen bij Mode Musthaves.

De sleehakken hebben een nette uitstraling en sluiten met een bandje om de enkel. Op de neus zit ook een chique goud metalen rand. De sleehakken hebben een hoogte van 9 cm. Door de sleehak lopen ze ook nog eens erg comfortabel, erg handig voor een avondje uit. Ze zijn ook verkrijgbaar in een nude kleur.

Draag deze mooie sleehakken onder je favoriete zomerjurkje met een flaphoed, voor een zomerse look. De sleehakken hebben een open neus, dus lak je nagels in een vrolijk kleurtje. Voor een feestje draag je deze sleehakken onder een sexy party dress. Ook bij een casual look met skinny jeans passen deze leuke sleehakken goed.

Hebben jullie al leuke sleehakken geshopt voor dit seizoen? Bekijk de leuke sleehakken hieronder en shop ze snel bij Mode Musthaves voor € 24,95. Wat vinden jullie van de sleehakken?

sleeehak1

Mode Musthaves. €24,95.

sleeehak2

Mode Musthaves. €24,95.

 

 

 

Authored by: Celine

Geef een reactie