Slip on sneakers

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet mag missen! De musthave van vandaag zie je veel voorbij komen dit seizoen, we kunnen er niet om heen, de slip on sneakers. Slip on sneakers zijn een echte trend, die je zeker moet shoppen. Wij kwamen hele leuke slip on sneakers tegen in de nieuwe collectie van Mode Musthaves.

Slip on sneakers zijn lekker makkelijke instappertjes en erg comfortabel. Geen pijnelijke of warme voetjes met deze zomerschoentjes. De schoentjes hebben leuke printjes. Je kan kiezen uit een slangen print en leopard printje. Door de leuke printjes vallen ze ook lekker op! De leuke sneakers passen onder bijna elke zomerse outfit. Combineer de instappertjes bijvoorbeeld met een kort denim short en een leuk cropped T-shirt erboven voor een complete look.

Hebben jullie al slip on sneakers geshopt voor dit seizoen? Bekijk de leuke instappertjes met printjes hieronder en shop hem snel online bij Mode Musthaves voor € 27,50. Wat vinden jullie avnd deze slip on sneakers met print?

slipin

Mode Musthaves. € 27,50.

slipin1

Mode Musthaves. € 27,50.

 

 

Authored by: Celine

Geef een reactie