Slippers

De zomer komt er weer aan! En dat betekent dat niet alleen de winterkleding weer achter in de kast mag worden geschoven, maar ook de winter schoenen moeten daaraan geloven. Heb jij niet zoveel zomer schoenen en kan jij wel wat nieuws gebruiken? Een paar leuke slippers bijvoorbeeld? Maar weet jij niet zo goed voor wat voor soort slippers je dit seizoen moet gaan? Dan ben jij hier op de goede plek! Ik ga jou helpen bij het uitzoeken van een paar leuke nieuwe slippers.

Allereerst wil ik je aanraden te gaan voor slippers met veel kleur en leuke printjes. Dit is namelijk weer erg trending op het moment. Ga dus voor lekker fel en wees origineel en creatief! Zorg ervoor dat je er anders bij loopt dan anderen.

Deze slippertjes zijn super schattig en staan ook nog eens heel erg leuk. Draag de slippertjes wanneer je op een warme zomerdag naar het strand gaat en niet zoveel zin hebt echte warme schoenen aan te doen. Het fijne aan dit soort slippertjes is dat ze ook nog eens heel erg makkelijk schoon te maken zijn. Hierdoor maakt het niet zoveel uit wanneer je slippers vies worden. Dat scheelt weer.

Deze slippers staan niet alleen heel erg leuk, ze zitten ook nog eens heel erg comfortabel. Het kleurtje is lekker fel en de hartjes op de slippers zijn super schattig. Kijk wel uit met andere kleuren groen in je kleding wanneer je deze slippers gaat dragen. Je hebt dan kans dat de kleuren bij elkaar gaan vloeken en dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen.

Ook leuk zijn deze slippers. De tekst staat lekker vrolijk en feestelijk. Leuk om te dragen wanneer jij bijvoorbeeld naar een hip strandfeest gaat en er graag feestelijk bij wilt lopen, maar niet zoveel zin hebt in warme voeten.

Deze slippers vallen lekker op waardoor jij zeker weet dat je een hoop blikken en aandacht zal krijgen.

Hetzelfde geldt voor deze slippers.

weheartit.com

Authored by: Redactie