sneakers met studs

I love sneakers. Sneakers zijn zo handig en vooral zo leuk. Je kunt er hele verzamelingen van aanleggen. Sneakers zijn soms net kleine kunstwerkjes. Ze passen ook overal bij en ze laten echt zien wie je bent. Maar je kunt sneakers nu nog leuker maken dan ze al zijn. Je hebt namelijk vast wel gezien dat studs in de mode zijn. Dan kom je al snel bij de combinatie van studs en sneakers!

Er worden op dit moment heel erg veel sneakers gemaakt met studs. Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken, maar dat kost wel tijd. Op dit moment zijn er vooral heel erg veel All Stars met studs te vinden. Dit vind ik eigenlijk ook de leukste sneakers waar je studs op kunt doen. Ik vind studs ook erg leuk op Vans en andere schoenen, maar hier onder staan een paar bijzondere All stars met studs!

Als je van een stoere look houdt, dan zijn zwarte All Stars met studs echt iets voor jou. Deze schoenen kunnen wel snel een beetje alternatief staan, maar misschien past dat juist heel erg goed bij jou look! Dit zijn de hoge All Stars, de lage versie staat minder alternatief, het is dus maar net wat je zoekt.

All Stars zoals deze heb ik eigenlijk nog nooit gezien. Deze oranje kleur is al erg zeldzaam, maar met studs in de vorm van een kruisje al helemaal! Als je schoenen zoals deze hebt, ben je wel super origineel!

Dit zijn super grappige glamourschoenen. Ik heb altijd al een keer gouden schoenen willen hebben, maar dan niet van die tuttige schoenen. Deze gave All Stars zijn dus precies goed! Een combinatie van stoer en glamour.

Dit zijn geen All Stars, maar ze zijn wel erg leuk. Je kunt natuurlijk ook gewoon schoenen kiezen waarvan alleen de neus bedekt is met studs.

weheartit.com

Authored by: Redactie