Socks-in-Shoes

De sok-in-schoenen trend is niet zo heel nieuw. Het is alleen een komen en gaan. We zien veel celebrities buiten rondlopen in deze trend. De meeste maken er echt een statement van, sommige moeten maar wat beter kijken naar wat de andere doen om maar niet voor gek te lopen.

Jij kan dit ook doen. Het enige wat je nodige hebt, is je outfit, een paar super leuke sokken en open schoenen. De sokken en de schoenen zijn echt de eyecatchers van je outfit, dus probeer de rest van eenvoudiger te houden. Je kan nog wel met accessoires wat meer doen om de look een pop-of-colour te geven.

Wat je doet, is je trekt je sokken aan, maakt ze wat rommeling en hup in je schoenen. Wat leuk is, is als je schoenen en je sokken niet matchen. Ze mogen verschillende kleuren en prints hebben. Op deze manier valt het juist nog meer op. Zo zien we het ook voorbij komen op de catwalk. Draag je sokken hoog, rommelig of laag. Combineer ze met een skinny, boyfriend, rokerrok, A-lijn jurk of A-lijn rok. Het kan bij de hoog gedragen sok super sporty staan, zeker als je van die baseball socks draagt. Of juist heel schattig als je gekleurd zijn met wat lintjes of strikjes.

De rest van je outfit kan je zo eenvoudig mogelijk houden. Met je accessoires kan je wel weer helemaal losgaan.

main.original.585x0 hhhhhhh main.original.585x0 hhhhhhhhhh

iiiiiiiiiiiiiii main.original.585x0 zzzzzzzz main.original.585x0  main.original.585x0 g main.original.585x0 hihihi main.original.585x0 hoijhp main.original.585x0 iiiiooo main.original.585x0 poopo

 

 

Geef een reactie