Spijkerblouse kopen

Nieuwe kleding nodig? Ga dit seizoen dan zeker voor een mooie spijker blouse! De spijkerblouse is namelijk weer helemaal terug van weggeweest en is niet meer weg te denken uit het mode beeld van dit moment. Het is je dan ook vast al wel opgevallen dat je vrijwel niet meer op de spijkerblousejes heen kunt. Dat is geen toeval en naar mijn mening ook geheel terecht.

Spijkerblousejes staan namelijk super leuk aangezien het een hele leuke combinatie is van stoer met elegant. Een blouse heeft over het algemeen iets elegants over zich heen en de spijkerstoef geeft de blouse een stoere look. Een verrassende en goed werkende combinatie!

 

Ook kan je spijkerblousejes op een heleboel verschillende manieren dragen. Je kan het blouseje vastknopen zoals in bovenstaande afbeelding, maar het is ook leuk om het blouseje open te laten hangen. Zo creëer jij een hele nonchalante look die op het moment erg trending is. Je kan het blouseje ook leuk combineren door het in je broek zelf te dragen.

Ik wil je wel nog één tip mee geven. Combineer een spijkerblouse nooit, maar dan ook echt nooit, met een broek van spijkerstof. Dit geeft een heel vreemd en alles behalve mooi resultaat doordat je geheel dan teveel spijkerstof is.

Naast dat spijkerblousejes erg leuk staan zitten ze ook nog eens heerlijk! Dat is een hele mooie bijkomstigheid. Wanneer jij lekker voelt in kleding straal je dat ook uit! Dat is altijd goed om je te realiseren. Zo doet een lach op je gezicht uiteindelijk vaak meer voor je uitstraling dan een dikke laag make-up.

 

Ook leuk is het om je blouseje boven een panty of een legging te dragen. Hiervoor moet het natuurlijk wel gaan om een lang model. Anders kan het er al vrij snel hoerig uit gaan zien en dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen.

Spijkerblousejes zijn leuk voor in het voorjaar, voor in de winter, de herfst én de zomer! Kortom een echte must voor jou kledingkast!

weheartit.com

Authored by: Redactie