Spijkerjack korte mouw

Met dit warme weer heb jij natuurlijk niet zoveel om rond te lopen in een dikke winterjas en soms is zelfs jou zomerse spijkerjas te warm! Herken jij dit probleem? Ga dan voor een spijkerjack met korte mouwen. Hierdoor heb jij toch het idee dat je een soort van jasje aan hebt, maar krijg jij het niet te snel te warm.

Ga voor een spijkerjasje met studs! Het is je vast al wel opgevallen dat studs helemaal in de mode zijn. Je kan er gewoon weg niet meer om heen. Wanneer je in de winkels rond loopt zie je ze overal! Zowel op de kleding als op de tassen, schoenen en accessoires. Studs zijn helemaal trending en van dit moment!

Combineer dit giletje boven een luchtig zomer blouseje voor het beste resultaat. Het giletje kan goed gedragen worden met warm weer, maar ook prima in de winter met een winterjas eroverheen. Dat maakt dit jasje een echte must have voor elke vrouw die er graag mooi en verzorgd bij wilt lopen.

Heb jij niet zoveel met studs? Wees dan niet getreurd! Er zijn ook genoeg leuke spijkerjacks zonder studs te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is bovenstaande afbeelding. Wanneer je niet voor studs gaat is het misschien wel een leuk idee om voor een jasje met vale plekken te gaan. Zo valt jou jasje net iets meer op en kan jij je wat beter onderscheiden van de rest. Bovendien geven vale plekken jou jasje een echte nonchalante boost en maken ze je jasje helemaal compleet.

Combineer je spijkerjasje met en mooie witte blouse voor het beste resultaat. Draag het geheel boven een zwarte broek. Zo valt jou jasje nog meer op, omdat hij dan meer naar de voorgrond komt.

Ook mooi is dit hele korte jasje! Leuk voor iemand die houdt van zomerse buiktruitjes. Een waar succes!

De gerafelde randjes geven dit jasje een hele stoere en nonchalante look. Hebben!

weheartit.com

Authored by: Redactie