Spijt van uitmaken relatie

Er is al veel gezegd en geschreven over relaties en het onderwerp zal ook wel nooit uitgeput raken om over te schrijven. Relaties izjn eigenlijk al zo oud als de mensheid dus zo raar is het niet. De meeste mensen willen wel graag een relatie voor de lange duur, maar soms gaat het gewoon niet zo lekker. Dan maak je het uit.

En dan kom je er achter dat je toch spijt hebt van het uitmaken van je relatie. Wat dan? Het beste is om er eerst achter te zien te komen of je ├Ęcht de relatie mist of gewoon het gevoel van samen zijn.

Als je spijt hebt van het uitmaken van je relatie kan het namelijk ook zo zijn dat je alles probeert om het goed te maken en dat dat je uiteindelijk meer kost dan de relatie je waard is. Bedenk dus goed of je nog echt van die persoon houdt, of niet voordat je een heleboel moeite gaat doen.

Als je geen spijt wilt krijgen van het uitmaken van je relatie wees dan altijd open en eerlijk tegen elkaar. Zoals je hierboven kunt zien is het niet verstandig om je relatie uit te maken alleen maar om te kijken of iemand echt van je houdt. En als je van iemand houdt zeg het hem of haar dan en laat het ook zien in je daden.

Als je relatie uit is dan kan het luisteren van muziek je soms goed helpen om je gevoelens te kunnen plaatsen. Luisteren verschillende nummers en laat de tranen de vrije loop op een mooie lovesong of gooi je woede er juist uit op een felle rap. Het maakt niet uit, zolang je maar voelt.

Als je merkt dat je altijd aan je ex blijft denken en dus ook wenst dat hij je smst, dan was de tijd misschien niet rijp voor het uitmaken van je relatie. Kijk of dat gevoel wederzijds is en misschien is jullie relatie nog te redden.

Authored by: Redactie