All stars met panterprint

Het mooie van panterprints is, dat  je het zo gek kan maken als je zelf wilt. Nu ben ik persoonlijk niet zo’n voorstander van een all over panterprint outfit eerlijk gezegd. Ik vind het dan een beetje ordinair worden, maar als je bijvoorbeeld een topje in panterprint hebt, dan staat het superleuk.

En wat nog mooier is, er zijn nu ook All Stars met panterprint. Je kunt dus nu je outfit op de juiste manier afstylen en zelfs een sportieve look krijgt een leuke twist door All Stars met panterprint erbij te combineren. En aan de andere kant kunnen All Stars prima bij je broek met panterprint bijvoorbeeld.

Hoe cool zijn deze zwarte All Stars met panterprint op de tong van de schoen? En die studs op de achterkant maken het een super stoer geheel. Leuk op een zwarte skinny broek, maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je dit met een zomers rokje draagt!

Als alleen de tong van je All Stars met panterprint te weinig vindt, dan is er nu ook de Converse All Stars met een all over panterprint. Voor als je eens in een wilde bui bent, zijn deze helemaal top. Leuk onder jeans bijvoorbeeld.

Zoals gezegd kunnen je All Stars ook prima onder een broek of panty met panterprint zoals hier. Dit is juist mooi omdat als je hier ook nog All Stars met panterprint onder gedragen had, je een beetje te veel van het goede had gekregen. Dan weet je niet meer waar je moet kijken.

 

In deze combinatie is de panterprint heel subtiel verwerkt in het shirt. Je zou in plaats van grijze All Stars in dit geval prima hebben kunnen kiezen voor je All Stars met panterprint op de tong bijvoorbeeld. Dan laat je de print een beetje terugkomen, zonder dat het overdone wordt.

Authored by: Redactie