All Stars vs Vans

Als we het over sneakers hebben, dan zijn All Stars en Vans toch wel de meest gedragen merken. De meesten hebben wel een een paar van één van deze merken, en misschien heb jij zowel All Stars als Vans op je schoenenrek staan.

Maar welke van de twee is nu beter of draagt nu lekkerder? Ik heb natuurlijk online even wat onderzoek gedaan en de meningen zijn nogal verdeeld. Dus here we go: All Stars vs Vans.

De All Stars lovers geven aan dat zij vooral het feit dat de schoen door de neus de voet in tweeën lijkt te breken en dus optisch kleiner doet lijken een groot pluspunt van deze schoenen. Het merk All Stars heeft een rijke geschiedenis in het aken van schoenen en veel beroemde mensen dragen All Stars. Ook dit is in het voordeel van All Stars vs Vans.

De liefhebbers van Vans vinden de dikkere zool erg prettig en daarnaast de vele verschillende kleuren. Vans zijn oorspronkelijk gemaakt met skaters en boarders in het achterhoofd, dit zorgt voor een aantrekkingskracht bij deze groep liefhebbers van sneakers. Dat heeft voornamelijk te maken met de zool van Vans die zorgt voor extra rip op een skateboard bijvoorbeeld. Hier wint Vans dus weer in de wedstrijd tussen All Stars vs Vans.

Wil je wat stoerder? Dan zijn de Vans met hun brede uiterlijk meer jouw ding, als je wat sportiever bent dan vind je de All Stars in de verschillende modellen misschien mooier staan.

Al met al zijn de meningen nogal verdeeld en wegen de voor en nadelen van beide soorten sneakers niet echt tegen elkaar op. Het is dus meer een kwestie van smaak dan dat er echt een winnaar in de wedstrijd All Stars vs Vans aan te wijzen is. Kijk dus gewoon wat jij zelf het mooist of prettigst vindt en koop anders van beide merken als je niet kunt kiezen.

 

Authored by: Redactie