All Stars Zalm kleur

Je kunt bijna zeggen, wie is er niet mee opgegroeid: de All Stars sneakers. HEel veel gebruiken ze al sportschoenen of lopen er lekker op naar school of door de stad. Deze sneakers zijn dan ook niet meer uit ons straatbeeld weg te denken en zijn in zoveel kleuren te krijgen dat ze continu met de trends mee gaan.

Je kunt je all stars ook prima dragen in combinatie met de pastelkleuren trend van tegenwoordig. Uiteraard kun je kiezen voor wit, maar wist je dat er ook All Stars in zalm kleur te krijgen zijn? Ideaal om te combineren met alle lichtblauwe, lichtgroene en lichtgele kleding uit je garderobe.

Je All Stars in zalm kleur kun je natuurlijk ook met andere kleding combineren dan alleen met je kleding in pastelkleuren. Onder je jeans staan ze ook geweldig. Op de één of andere manier matcht jeansblauw enorm goed met zalm kleur, dus die sneakers misstaan zeker niet.

Wil je je All stars toch niet helemaal in zalmkleur dan zijn er ook nog andere opties om toch een zalm kleur accent aan te brengen. Neem bijvoorbeeld deze tritone All Stars in wit, zalm kleur en roze. Extra stoer doordat ook de naden in een contrasterende kleur zijn afgewerkt en de dubbele schacht geeft deze sneaker net dat beetje extra waar je misschien naar hebt gezocht.

En wil je echt een beetje gek en apart, dan kun je natuurlijk ook deze optie proberen. Trek gewoon twee verschillende sneakers aan. In dit geval is gekozen voor Al Stars in zal kleur en in roze. Een grappig contrast onder je blauwe spijkerbroek.

En ben je helemaal gek van All Stars en wil je dat iedereen dat weet? Overweeg dan eens je nagels op deze manier te lakken! Je kan je nagels in wel 10 verschillende All Stars kleuren lakken, maar je kunt natuurlijk ook één kleur kiezen die matcht met de sneaker aan je voeten.

weheartit.com

Authored by: Redactie