Stephanie Seymour voor Estée Lauder

Aan het begin van het jaar werd bekend gemaakt dat Stephanie Seymour het nieuwe gezicht zou worden van het make-up merk Estée Lauder. Vandaag is de eerste foto uitgekomen.

Stephanie Seymour, het 46 jarige model en actrice, is het nieuwe gezicht voor Estée Lauder. Stephanie is op haar zestiende begonnen aan een modellen carriere. Nou ja, zo makkelijk ging het niet. Ze deed in die tijd mee aan Elite Model Management Look of the Year modeling wedstrijd. Ze werd toen finalist, maar heeft uiteindelijk niet gewonnen. Niet dat dat wat uitmaakte, want ze werd daarna professioneel model en stond op meerdere uitgaven van Sports Illustrated Swimsuit Issue. Ook heeft ze samengewerkt met de bekende merken Victoria’s Secret en de Playboy. Ook heeft Stephanie een beetje geacteerd in 1999 tot 2002.

In de foto van de nieuwe Estée Lauder foto’s is ze te zien in een mooie zwart-wit foto met een zwarte jurk. In een persconferentie heeft de CEO van Estée Lauder, Jane Hertzmark Hudis, verteld dat Stephanie de perfecte vrouw is voor deze samenwerking. “Stephanie is the ultimate modern beauty icon. Beautiful and accomplished in fashion, entertainment and in life, I am thrilled to welcome her to Estée Lauder”, aldus Jane.

Kijk hieronder voor de prachtige foto van Stephanie.

stephanie-seymour-estee-lauder-2014-ad-campaign