Strak zwart jurkje

Een strak zwart jurkje is eigenlijk wat iedere vrouw standaard in haar kast moet hebben hangen. Dit is een mode item dat altijd kan, en makkelijk gecombineerd kan worden met andere items waardoor er elke keer weer een andere look ontstaat.

Natuurlijk zijn er ieder seizoen weer net iets andere modellen en variaties op het strakke zwarte jurkje, maar de Little Black Dress (zoals het strakke zwarte jurkje ook wel genoemd wordt) raakt nooit uit de mode. Je moet alleen een model en stijl zien te vinden die bij jou past. Kijk daarom goed naar je lichaam en bepaal wat de lengte van je strakke zwarte jurkje moet zijn. Wil je je schouders benadrukken? Kies dan voor strapless. Als je juist je rug wat meer aandacht wilt geven, kies dan voor een laag uitgesneden rug. En zo zijn er nog oneindig meer variaties op het strakke zwarte jurkje.

Dit strakke zwarte strapless jurkje is zo gesneden dat de bovenkant strak zit, de onderkant ook, maar een paar plooitjes zorgen voor een apart effect bij de taille.

Met een beetje lef kun je dit zwarte strakke jurkje wel aan. Door de ragfijne doorzichtige stof rond de taille en de aparte snit van het bovenstuk, zorg je wel dat je de aandacht krijg die je verdient. Niet voor alle gelegenheden geschikt, maar wel mooi.

Ook dit jurkje zou ik niet zo snel aantrekken naar bijvoorbeeld een zakelijke bespreking, maar voor een hip feestje is dit strakke zwarte jurkje met apart decolleté weer prima geschikt.

Zoals gezegd kun je ook de aandacht op je rug vestigen, door te kiezen voor een laag uitgesneden rug, zoals bij dit strakke zwarte jurkje van kant.

Je kunt er ook voor kiezen om een ebetje kleur aan te brengen bij je zwarte jurkje. Hier is dat met een aantal opvallende banen gedaan die van voor kruislings naar achter lopen. Dit zorgt voor een vrolijke knipoog.

Authored by: Redactie