Strakke zwarte broeken

Een strakke zwarte broek is echt een musthave voor in de garderobe. Zwart is een kleur die met bijna alles gecombineerd kan worden en daardoor kun je talloze verschillende outfits maken. Een goede zwarte skinny kan zowel casual als chique worden gecombineerd. Ondanks dat bekende designers en kledingketens de wijde broeken weer in proberen te krijgen, blijven skinny jeans enorm populair. En zeker met zo’n klassieke kleur als zwart zit je nog wel even goed!

Natuurlijk hebben wij een paar mooie skinny jeans op een rijtje gezet, want de ene zwarte skinny is de andere niet!

 

Topshop MOTO Black Leigh Jean, €50,-
Topshop staat bekend om de JONI jeans, dit zijn broeken met een hele hoge taille. Deze MOTO jeans heeft een taille die iets hoger is dan de normale broek, maar hij is niet super high waist. Koop broeken van de Topshop altijd zo dat ze eigenlijk net een beetje te strak zitten, de broeken lopen namelijk nog een beetje uit!

broek

 

 

Pull & Bear Push-up Skinny Jeans, €29,99
Ja, er zijn niet alleen push-up bh’s, maar ook push-up broeken. Deze broeken zorgen ervoor dat je kont extra goed uitkom!
broek2

 

Zara Super high rise skinny jeans, €29,95
En natuurlijk kan een mooie zwart skinny met high waist niet missen in rit rijtje! Een broek met hoge taille is een goede keuze als je je benen wat langer wil laten lijken.
broek3