Streepjes jurk

Streepjes zijn weer helemaal trending momenteel. Het is je dan ook vast al wel opgevallen dat de winkels weer vol liggen met kleding met een streepjes patroon. Vooral de zwart wit strepen zijn erg in de mode. Erg leuk en erg mooi!

Ga dit seizoen voor een streepjes jurk! De zomer komt er namelijk weer aan en dat betekent dat alle warme winterkleding weer ver achter in de kast mag worden gestopt en plaats mag gaan maken voor leuke fleurige zomer kleding. En zo ook de jurkjes. Jurkjes staan erg vrouwelijk en laten veel van je figuur zien. Draag altijd een paar mooie hakken onder je jurkje! Vooral als het om een kort model gaat. Op die manier lijken jou benen namelijk langer en dunner en komt jou jurkje beter tot zijn recht.

Dit jurkje heeft grotendeels verticale strepen. Hierdoor kleed het jurkje erg af. Wanneer jij voor horizontale strepen gaat loop je het risico dik te lijken in je jurkje.

Het fijne aan de kleuren zwart en wit is dat ze naast dat ze erg leuk staan, ook nog eens heel praktisch zijn! Zwart en wit vloekt namelijk niet met andere kleuren waardoor jij je zwart witte jurkje gemakkelijk met andere kleuren kan combineren. Ga voor een paar felle sieraden zoals een fluorescerende armband of een lange fel gekleurde ketting!

De meeste jurkjes met strepen zijn er in de kleuren zwart wit, maar niet allemaal! Voor de liefhebber zijn er ook jurkjes met gekleurde strepen zoals deze mooie rode strepen. De rode kleur zorgt ervoor dat dit jurkje erg zomers en vrolijk staat. Het jurkje staat het mooist in combinatie met een lekker bij gebruinde huid.

Vind jij het niet zo prettig wanneer er zoveel nadruk wordt gelegd op jou benen? Ga dan voor een lange jurk zoals deze!

Of ga voor dit jurkje. Het strikje zorgt ervoor dat dit jurkje erg schattig en lief staat. Het is een echte aanrader.

weheartit.com

Authored by: Redactie