Studs op spijkerblouse

Kan jou kledingkast wel een oppepper gebruiken? Ga dan lekker winkelen! Weet je niet zo goed wat voor kleding handig is om te kopen en wat in de mode is? Dan ben jij hier op de goede plek. Ik zal jou een aantal tips geven voor de juiste aankopen.

Allereerst wil ik je aanraden te gaan voor een spijkerblouse. De spijkerblouse is namelijk weer razend populair en erg in de mode. Daarnaast is het ook een heel praktisch kledingstuk. Je kan een spijkerblouse op veel verschillende manieren dragen waardoor je makkelijk nieuwe combinaties kan bedenken. Zo kan je een spijkerblouse open laten, maar hem ook helemaal dichtknopen. Dit geeft een heel ander effect.

Ga dit seizoen voor een spijkerblouse met studs! Het is je vast al wel opgevallen. Studs zijn helemaal trending! Je komt ze overal tegen. Je kan er dan ook echt niet omheen. Je hebt tassen met studs, schoenen met studs, zelfs sieraden ontkomen er niet aan! En dus ook de kleding niet. Met een spijkerblouse met studs weet jij zeker dat je er volgens de laatste trends bijloopt.

Ook deze spijkerblouse met studs vind ik persoonlijk erg hip. De panterprint op de rug maakt deze blouse echt uniek. En ook nog eens super sexy! Dierenprintjes zijn over het algemeen een heel groot succes! Combineer de blouse net als in het voorbeeld met een schattig wit jurkje eronder. Zo creëer je een leuke combinatie.

Of ga voor een stoer spijkergiletje met studs! Het voordeel aan een giletje is dat hij makkelijk te combineren is en ook niet te snel te warm is. Handig om te dragen met warm weer in de zomer!

Je kan natuurlijk ook gaan voor een giletje met studs in een fel kleurtje, of natuurlijk in een heleboel felle kleurtjes! Met dit giletje weet jij zeker dat je niet ongezien zal blijven en een hoop blikken zal trekken.

Erg hip en zeker erg modieus!

weheartit.com

Authored by: Redactie