Suit up, ladies!

Dacht je dat kostuums alleen maar voor chique zaken mannetjes waren? Nee hoor, ook jij kan er in lopen. Oke ik geef toe een pak is wel vrij formeel, maar als je het leuk combineert dan is het juist hartstikke fashionable. Vroeger waren pakken vrij saai en traditioneel, maar je ziet steeds meer leuke modellen langs komen.

Een pak kan je goed dragen als je een etentje hebt of net iets chiquer gekleed wilt zijn dan ‘spijkerbroek-sneaker outfit’. De pakken die nu in de winkels liggen zijn vrouwelijker dan ooit. Daarnaast is er gebruik gemaakt van vrouwelijke kleuren zoals roze, licht blauw en beige. Tevens zorgen ook de stoffen voor een vrouwelijke touche. Daarnaast wordt er niet meer vastgehouden aan de traditionele vormen. Er zijn nu ook pakken te vinden met een korte broek!

Als vrouw kan je alle kanten op met een pak. Je kan kiezen voor een broekpak, maar er zijn ook heel veel mantelpakjes. Dit is net even wat vrouwelijker. Combineer een pak met een mooie pump! Wil je iets meer casual? Dan kan je het ook goed combineren met een stel fashionable sneakers. Ik ben helemaal overtuigd! Zou jij een pak dragen?

2329126080_1_1_1Zara

6006533428_1_1_17

Massimo Dutti

2

Asos

3

Asos

4

Asos