Summertime

Na lang wachten is het zover. Het zonnetje is eindelijk gaan schijnen. Maar nu is de vraag: “Ben jij er klaar voor?”. Heb jij na al die koude maanden wel genoeg fashionable items aangeschaft waar je nu de zomer mee door kunt. By Senel is een webshop waar je terecht kunt om je garderobe op een betaalbare wijze aan te vullen.

In de webshop van By Senel vind je topmerken maar ook opkomende merken. De shop wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items. Sinds kort worden de shirts van My T-Shirt aan geboden in de webshop. My T-shirt is op het eerste gezicht een heel eenvoudig t-shirtlabel, maar dan wel een met fantastische prints, net even een verfrissende look en een fantastische campagne. My T-Shirt neemt het leven niet zo heel erg serieus en daagt de fashionista’s uit om hetzelfde te doen. De prints zijn dan ook ontworpen met een knipoog naar de bekende merken en personen uit de mode- en entertainment wereld.

Hiernaast biedt By Senel altijd jurkjes en jumpsuits aan van diverse merken. Zo zijn er deze week diverse jurkjes van Guess in het assortiment verschenen. Naast de jurkjes van Guess zijn er ook veel jurkjes van merken als Lucy Paris en Fifilles de Paris te vinden in de webshop.

Om je outfit compleet te maken is het zeker een must om even een kijkje te nemen in de schoenen & tassen collectie van By Senel. Diverse tassen, pumps en ballerina’s zijn hier te vinden in de meest uiteenlopende kleuren. Met name de tassen van Made in Italia zijn echte musthaves.

Indien je deze webshop voor het eerst ontdekt is het een uitkomst om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk een persoonlijke kortingscode van maar liefst 10% welke je kunt gebruiken voor je eerste aankoop.

Authored by: Hesther