Summum kleding

Summum Woman is en label met Amsterdamse nuchterheid, maar heeft ook internationale allure. Summum heeft een grote positie in de Europese modemarkt. Het label is opgezet door Jos en Jorien Wijker. Zij wilde een eigenwijs plan trekken in modeland, en dat is gelukt. Elk jaar groeit het merk meer.

Het label bestaal sinds 1998, het is dus nog niet zo oud. Het merk spreekt de moderne vrouw aan. Veel vrouwen die dit merk dragen voelen zich ‘een vrouw van de wereld’. De moderne vrouw kiest vaak voor dit originele en eigenwijze merk. De collectie van Summum is erg groot, zo hebben ze sieraden, jassen, sjaals en andere accessoires die vaak bij een uitgebreide lifestyle passen.

Summum heeft op dit moment meer dan 700 verkooppunten in 14 Europese landen. Kort geleden is het merk ook gestart op de Canadese modemarkt. Het merk staat er vooral om bekend dat de stylisten van Summum nog steeds hun eigen plan trekken. Dit is al van af dag één zo geweest.

Summum maakt gebruik van verschillende stoffen, stijlen, kleuren en mooie en onverwachte combinaties. Het merk is stoer maar heeft ook een romantische knipoog. Je kunt het ook lief noemen maar dan heeft het wel een edgy tintje. Het merk is hierom erg herkenbaar. Het merk is super vrouwelijk en van Nederlandse bodem. Hier is het merk dan ook heel erg trots op.

De nieuwe collectie van Summum bestaat vooral uit de kleuren rood, blauw, zwart en groen. Het merk heeft ook veel kleding voor de feesdagen, maar vooral voor overdag of voor een gezellige avond. De kleding gaat mee met alle trends. Het is lekker vrolijk, vrouwelijk en er wordt gebruik gemaakt van mooie printjes.

De kleding van het merk is niet super goedkoop, maar de kwaliteit is hier ook wel naar. Het label gebruikt mooie materialen die lang mee gaan. Je kunt de kleding van het merk kopen in hun eigen online shop, of die van een andere winkel. Je kunt er natuurlij ook voor kiezen om naar een van hun verkooppunten te gaan, want die zijn er genoeg. Als je voor een eigenwijse look kiest, dan kies je voor Summum.

Authored by: Redactie