Tassen van de Zara

Bijna elke vrouw draagt accessoires. Accessoires zijn natuurlijk ook hartstikke leuk, maar sommige heb je gewoon nodig. Een voorbeeld van iets wat je echt nodig hebt is een tas. Of je nou uitgaat, gaat shoppen of gewoon ergens heen gaat, een tas heb je echt nodig. Het leuke van tassen is dat ze erg opvallen, maar dat je er ook heel veel mee kunt doen. Het is eigenlijk zonde als je met een saaie nietszeggende tas gaat lopen. Een tas zegt namelijk veel over je, en over wat je gaat doen. Je zal waarschijnlijk heel anders kijken naar iemand met een gifgroene slangenleren tas dan naar iemand met een zwarte zak. Je hoeft natuurlijk niet altijd iets opvallends te nemen, je kunt ook heel veel doen met basic kleuren. De vorm van een tas is wel erg belangrijk.

Elk jaar verschilt dit erg. Dit jaar valt het erg op dat er veel vierkante en rechthoek vormige tassen te koop zijn. Als je naar de nieuwe collectie van de Zara kijkt, is dat ook het eerste wat je opvalt. De tassen in alle maten te koop, van groot tot klein, maar ze zijn bijna allemaal rechthoekig. Vorig jaar liep iedereen met enorme tassen, hoe groter hoe beter. Dit jaar is het dus een beetje klassiek. Recht en handig. Eigenlijk lijken sommige tassen ook wel een beetje op tassen van vroeger, de tassen die mensen toen mee namen naar school. De tassen van vroeger waren alleen een beetje saai, dat kun je van de tassen van de Zara  niet zeggen! De uitgaanstasjes zijn vooral erg opvallend. De uitgaanstasjes hebben allemaal felle kleuren en leuke printjes.

Deze tasjes zijn super handig voor het uitgaan of als je ergens heen gaat waar je niet zo veel spullen voor nodig hebt. Ze zijn klein maar fijn. je kunt er net genoeg spulletjes in kwijt. Met deze tasjes val je op, maar niet op een vervelende manier. De Zara gaat helemaal mee met de trends van de herfst en winter van dit jaar omdat ze veel kleur gebruiken, dierenprintjes en studs. Er staan natuurlijk nog veel meer super mooie tasjes van de Zara op hun site en in de winkel. Ik zou zeker even langs gaan!

zara.nl

Authored by: Redactie