Taylor Swift op de cover van InStyle

Taylor Swift is geen nieuwkomer als het gaat om fotoshoots en al helemaal niet als het gaat om fotoshoots bij InStyle. Taylor schittert op haar vierde cover voor het Amerikaanse magazine InStyle.

Taylor Swift, de 24 jarige zangeres, is te zien op de nieuwe cover van InStyle magazine. Dit is, zoals we zeiden, haar vierde fotoshoot met het magazine. Voor degenen die het leuk vinden om te weten droeg Taylor in haar eerste shoot een jurk van Oscar de la Renta, tijdens haar tweede shoot Fendi, tijdens haar derde shoot Burberry en nu is ze te zien in een outfit van Louis Vuitton. De fotograaf voor deze shoot was Greg Kadel en de styling is gedaan door Melissa Rubini.

Zoals we weten is Taylor nu druk bezig met de promotie van haar nieuwe album ’1989′. Het eerste nummer dat we kennen van het nieuwe album is Shake it off. Het is een vrolijk up-tempo nummer dat gaat over het feit dat er altijd wel mensen zijn die je willen zien falen. En eigenlijk zou je dat van je af moeten schudden. Gisteren hebben we een preview gehad van haar nieuwe single ‘Out of the woods’. Het gaat over een relatie in haar leven die erg hectisch was. Taylor is volledig gestopt met country muziek, ze is nu helemaal into popmuziek.

Het volledige interview is alleen te lezen in het magazine. Voor een deel kan je kijken op de site van InStyle. De foto’s van de shoot hebben we hieronder.

100914-taylor-swift-video1-480 101314-taylor-swift-bts-594 taylor-swift-instyle-november-2014-01