Taylor Swift voor Harper’s Bazaar Duitsland

Taylor Swift is niet weg te slaan uit de muziek wereld. Maar het lijkt erop dat ze ook niet weg te slaan is in de modewereld. Of zogezegd, in de modebladen. Ze heeft de laatste tijd drie covers gescoord en nu is te zien in een artikelen en op de cover van het blad Harper’s Bazaar Duitsland.

Taylor, de 24 jarige Amerikaanse zangeres, is te zien op de nieuwe cover van Harper’s Bazaar Duitsland. Taylor staat erom bekend dat ze altijd glamour shoots doet, maar deze keer is het toch wat simpel gehouden. Ze is te zien herfst jassen en modieuze jurken. Het is niks over de top, gewoon erg mooie simpele outfits. Ze draagt outfits van onder andere Versace en Nike. Wat waarschijnlijk niet iedereen snel ziet is dat ze de titels van de outfits hebben vernoemd naar nummer van miss Swift zelf. De fotograaf van deze shoot was Paola Kudacki van CLMUK. Stylist Brandon Maxwell heeft ervoor gezorgd dat Taylor er tijdens de foto’s er goed uitzag.

Zoals we weten is Taylor nu druk bezig met de promotie van haar nieuwe album ’1989′. Het eerste nummer dat we kennen van het nieuwe album is Shake it off. Het is een vrolijk up-tempo nummer dat gaat over het feit dat er altijd wel mensen zijn die je willen zien falen. En eigenlijk zou je dat van je af moeten schudden. Voor degenen die erg benieuwd zijn naar haar nieuwe album moet je even de Instagram van Taylor checken. Daar plaatst ze teksten van haar nieuwe liedjes. Voor de foto’s van deze shoot hoef je alleen maar even verder naar beneden te scrollen.

taylor-swift-harpers-bazaar-germany-november-2014-01 taylor-swift-harpers-bazaar-germany-november-2014-02 taylor-swift-harpers-bazaar-germany-november-2014-03 taylor-swift-harpers-bazaar-germany-november-2014-04 taylor-swift-harpers-bazaar-germany-november-2014-05 taylor-swift-harpers-bazaar-germany-november-2014-06 taylor-swift-harpers-bazaar-germany-november-2014-07