Taylor Swift’s bday party

Afgelopen zaterdag, de 13e van december om specifiek te zijn, is Taylor Swift 25 jaar geworden. En zoals we wel verwacht hadden gaf ze natuurlijk een denderend feestje. Diezelfde avond heeft ze nog opgetreden bij het Jingle Bell Ball in New York. Ze is daarna doorgegaan naar haar appartement in Tribeca en haar daar gefeest tot in de vroege uurtjes.

Er waren veel celebrities uit verschillende muziek genres. Op de gastenlijst stond onder andere het VIP duo Beyonce en Jay-Z, Sam Smith, BFF Karlie Kloss en Selena Gomez, ook Nick Jonas en Justin Timberlake waren van de partij. Een bron heeft verteld dat de zangeres maar liefst 20 pizza’s heeft laten bezorgen. En natuurlijk was er ook een Photo Booth waar er genoeg foto’s zijn gemaakt.

De zangeres is op dit moment heel gelukkig en deelt dan ook alles met de buitenwereld en haar fans. Ze is op dit moment totaal niet op zoek naar een man en ze focust zich alleen maar op haar vriendinnen en de belangrijke dingen in het leven. Ze heeft regelmatig slaapfeestjes met haar vriendinnen, zo waren laatst Cara en Kendall gespot bij haar appartement.

Hieronder hebben we wat foto’s┬ávan het geslaagde feestje van de zangeres.

Schermafbeelding 2014-12-16 om 11.43.37 AM Schermafbeelding 2014-12-16 om 11.44.01 AM Schermafbeelding 2014-12-16 om 11.45.53 AM