Te kleine schoenen

Op zoek naar een nieuw paar schoenen, maar heb jij moeite met het uitkiezen van nieuwe schoenen vind jij het maken van keuzes erg lastig? Dan ben je hier op de goede plek beland, want ik ga jou een aantal tips geven voor het kopen en uitkiezen van een nieuw paar schoenen.

Allereerst is het belangrijk je schoenen altijd even te passen voordat je ze koopt. Maten verschillen nogal per merk en model en het zou zonde zijn wanneer jij een nieuw paar schoenen koopt en je er vervolgens achter komt dat de schoenen veel te klein zijn. Voor te kleine schoenen moet je altijd goed uitkijken, omdat ze een hoop schade aan je voeten kunnen veroorzaken. Dat moet je natuurlijk zien te voorkomen.

Verder wil ik je als tip mee geven te gaan voor een leuke gekleurde schoen. Kleurtjes zijn namelijk weer helemaal terug dit seizoen! Het is je vast al wel opgevallen dat de winkels weer vol met kleur liggen. Naar mijn mening super leuk! Met gekleurde kleding kan jij namelijk veel meer opvallen en veel meer blikken trekken. Ook kan je met gekleurde kleding en schoenen makkelijker originele combinaties maken.

Deze schoenen zijn bijvoorbeeld heel erg hip. Naast dat de schoenen erg leuk staan zitten ze ook nog eens heerlijk! Je kan er hele wandelingen op maken. Door het felle rode kleurtje vallen deze schoenen lekker op. Zo weet jij zeker dat jou nieuwe schoenen niet ongezien zullen blijven.

Ook leuk zijn deze hippe blauwe sneakers! Combineer de sneakers net als in bovenstaande afbeelding met een mooie trending tas in dezelfde kleur blauw. Kijk wel uit voor andere kleurtjes blauw. Je hebt kans dat de kleuren blauw dan met elkaar gaan vloeken, omdat blauw een kleur is die in een heleboel verschillende tinten bestaat.

Erg hip en ook nog eens erg vrouwelijk!

Deze schoenen staan door het sneaker model erg stoer, maar door de hak ook nog eens erg chique en sexy. Look voor een avondje uit!

weheartit.com

Authored by: Redactie