Ter ere van vrouwen die meer dan de moeite waard zijn

Elke dag , overal, een vrouw is het maken van een verschil in haar gemeenschap en het toevoegen van schoonheid aan de wereld om haar heen door haar woorden en daden .

Deze acties definiëren haar omdat ze weet dat de eenvoudige handeling van het terug te geven is een belangrijk onderdeel van haar eigen gevoel van eigenwaarde .

De zinsnede “Omdat ik het waard ben ” is een onderdeel van de populaire cultuur sinds 1973 , toen het in een reclamecampagne werd geïntroduceerd . Deze vier woorden zijn synoniem geworden met gemachtigd vrouwen die hun schoonheid en persoonlijke kracht te omarmen en die trots drukken een gevoel van eigenwaarde te worden.

De handtekening uitdrukking wordt nu steeds deel uit van een nationale outreach programma dat herkent en eert lokale heldinnen wiens prestaties en inzet maken ze waardig van de nieuw ontwikkelde Vrouwen van Worth titel.

Door dit nieuwe programma , is L’ Oreal Paris het creëren van een vrouw van Worth Gemeenschap , een steeds groeiende groep van buitengewone vrouwen die de persoonlijke inzet , de gemeenschap en het welzijn van vrouwen overal verbindt .

Nu , zullen vrouwen die geven van zichzelf meer dan alleen een toegenomen gevoel van eigenwaarde krijgen – ze kunnen de erkenning en krediet dat ze zo rijkelijk verdienen.

Met de lancering van de Vrouwen van Worth programma , zal zeven wijze en gedurfde levenslustige vrouwen die inspiraties om hun gemeenschappen en daarbuiten worden geïdentificeerd en geëerd . Elk zal een $ 5.000 bijdrage aan haar goed doel naar keuze te ontvangen. Bovendien, L’ Oreal Paris , die het programma gemaakt , komt overeen met die donatie aan de eierstokkanker Research Foundation ( OCRF ) namens de award winnaar.

Ken een vrouw die is het maken van een mooi verschil in uw gemeenschap ? Nomineer haar en je zult zowel een deel van de vrouwen van Worth Gemeenschap.

Authored by: Gabrielle Vaartjes

Geef een reactie