Timberlands mannen

De timberlands zijn weer helemaal terug van weggeweest! En niet alleen onder de vrouwen worden de schoenen steeds populairder, ook onder de mannen zijn de schoenen weer super trending aan het worden. De schoenen zijn kwalitatief erg goed en zitten fantastisch. Ook zijn ze geschikt voor een heleboel verschillende gelegenheden. Zo kan je ze prima aan naar een dag college, maar kan je er ook een bergwandeling mee maken. Perfect dus! Timberlands kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in jou schoenen collectie. Het enige nadeel aan timberlands is dat ze verkrijgbaar zijn in een heleboel verschillende kleuren en modellen. Dit maakt het kiezen erg moeilijk. Om het jullie mannen wat makkelijker te maken heb ik daarom de leukste timberland modellen op een rijtje gezet. Als het goed is vind je hier wat jij zoekt! Deze timberland modellen zijn allemaal verkrijgbaar via zalando.nl waardoor jij ze gemakkelijk vanuit je luie stoel kunt bestellen. Klinkt je dat niet als muziek in de oren?
Het meest populaire model onder de timberland schoenen is toch wel deze schoen.

De naam van het model is Cupsole Chukka. De schoen is gemaakt van textiel waardoor hij heerlijk soepel zit en de vorm zich gemakkelijk en goed aanpast aan jou voet. Dit voorkomt pijnlijke voeten bij het inlopen van je nieuwe schoenen. Het bovenmateriaal van de schoen is echt leer. Het voordeel van echt leer is dat het de kwaliteit van de schoen verhoogt. Een groot nadeel van echt leer is dat het extra verzorging vergt. Leer blijft uit zichzelf vaak niet goed. Gelukkig hebben we hier tegenwoordig een heleboel handige middeltjes voor. Het model van deze schoen is vrij laag wat de schoen ideaal voor het voorjaar maakt. Draag deze timberlands onder een lichte spijkerjeans en jij zult veel bekijks trekken! Je kan de schoenen ook leuk onder een korte broek dragen, mocht het weer lekker mee zitten.

Ook deze timberlands zijn erg populair.

Ze zijn geheel gemaakt van textiel wat de schoenen heerlijk licht maakt. Dit zijn de perfecte mannen schoenen voor warm en zonnig weer waarbij jij geen last wilt hebben van te warme voeten!

zalando.nl

Authored by: Redactie