Tips bij het zoeken naar kortingscodes

227fd8ae7a7f0648f69bec0013ace892

Je bestelt vast wel eens iets online. Daar zitten namelijk een aantal voordelen aan. Je hoeft niet naar de winkel, want je kunt lekker vanuit je luie stoel bestellen. Daarnaast is het vaak voordeliger doordat een webshop niet de kosten van een fysieke winkel heeft. En er staat bijna altijd wel ergens een kortingscode online. Deze zijn echter niet altijd even makkelijk vindbaar, daarom geven we je hier een aantal tips om toch zo’n code te vinden.

Goed zoeken

Iedereen herkent de onderstaande afbeelding wel. Een veld waar je een kortingscode in kan voeren op de afrekenpagina van een webshop, in dit geval van Bol.

korting

Als je zo’n veld ziet, google dan altijd even naar een code. In dit geval kun je zoeken op ‘cadeaukaart Bol’ of ‘kortingscode Bol.com’. De eerste resultaten in een zoekmachine zijn vaak het beste (behalve de advertenties).

Nieuwsbrief

Als je, je aanmeldt op de nieuwsbief van een betreffende shop krijg je vaak een exclusieve kortingscode. De shop is blij met een nieuwe aanmelding en als beloning krijg je dan bijv. €5 korting op je eerstvolgende aankoop. Tevens krijg je aanbiedingen voortaan doorgemaild. Mocht je nou helemaal gek worden van die mails, dan kun je, je natuurlijk altijd weer uitschrijven. Je hebt de korting dan inmiddels al gepakt. Nog een tip om je e-mailadres als kortingsinstrument te gebruiken: mocht je iets bestellen online, creëer dan altijd een account, of laat in ieder geval je e-mailadres achter. Vaak krijg je dan na je bestelling nog een kortingsbon die geldig is voor je volgende aankoop.

Belgische codes

Soms komt het ook voor dat je favoriete item bijvoorbeeld op een Belgische webshop staat. Gebruik dan Google.be om de code te zoeken. Of bezoek een Belgisch kortingscode portaal. De Belgische promo’s, zoals het bij onze zuiderburen wordt genoemd, vind je namelijk niet vaak op Nederlandse kortingscode sites.

 

Authored by: Tara