Tips om sieraden goed te dragen

Het dragen van siereden is natuurlijk heel erg leuk. Sieraden maken je outfit af, de geven vaak meer kleur aan je kleding en het is gewoon mooi. Er zit natuurlijk ook een nadeel aan het dragen van sieraden. Sommige mensen weten niet wanneer het genoeg is. Het is ook moeilijk te bepalen wanneer je te veel sieraden om hebt of wanneer iets te groot is om te dragen. Daarom zijn hier een paar tips om je perfecte setjes sieraden bij elkaar te zoeken.

1. Houd je outfit eenvoudig

Als je van plan bent veel sieraden te gaan dragen moet je je outfit rustig houden. Zo ligt de nadruk op de sieraden en niet op alles tegelijk. Het is niet handig om iets te gaan dragen met veel printjes. Dat maakt het allemaal erg onrustig. Ook je haar en de make-up kun je beter rustig en basic houden als je veel opvallende sieraden wil dragen.

hotfrog.nl

2. Wees je bewust van Grootte

Behang je niet zomaar met kleding, maar kijk eerst hoe groot je sieraden eigenlijk zijn. Meestal letten mensen hier niet op en dragen ze helemaal de verkeerde maat. Als je super kleine handen en vingers hebt, is het een beetje vreemd om een enorme ring te dragen. Je kunt beter een iets kleinere ring nemen. Dit komt dan beter tot zijn recht.

blinken.nl

3. Draag niet alles te gelijk

Je kunt al erg opvallen met een paar sieraden, je hoeft niet meteen je hele sieraden doos leeg te halen. Soms is iets minder mooier dan alles. Je kunt op deze manier je sieraden ook afwisselen zodat je niet altijd de zelfde accessoires draagt.

4. Draag kleine oorbellen

Als je van plan bent om erg grote, veel of opvallende sieraden te dragen is het handig om kleine oorbellen te dragen. Op deze manier vallen je oren op, maar stelen niet de hele show. Als je bijvoorbeeld een enorme ketting zou dragen met enorme oorbellen wordt de aandacht niet naar één punt getrokken.

girl.nl

5. De middelvinger

Bij het dragen van een erg grote ring is het vaak mooier als je hem om je middelvinger draagt. Op deze manier ziet het er evenwichtiger uit omdat de ring dan in het midden van de hand zit.

Authored by: Redactie