Tips tegen een gebroken hart

Jammer genoeg weten we allemaal wat liefdes verdriet inhoud. Je kan niks doen om de pijn tegen te gaan, maar toch zijn er wel een paar tips om sneller over je liefdes verdriet heen te komen.
Liefdesverdriet is een pijn als een ander. Het is een emotionele pijn, dus bodemloze dat het kan voelen als een fysieke klap. Als je een pijn als deze, wil je de diepe pijn om weg te gaan. Zo veel als ik zou willen adviseren anders, er is geen band aid voor een gebroken hart. Hoewel het klinkt een beetje cliché, maar de tijd is de remedie nodig is voor u om echt te genezen van een diepe, onverdraaglijke pijn. In de tijd, deze pijn weg zal gaan. Tussen nu en dan, maar na een paar basis tips misschien in staat om het verschil te maken in hoe je je voelt.

1. Huilen: Je gaat voelen als onzin voor de eerste paar weken. Afhankelijk van hoe emotioneel van een persoon je bent, voel je je misschien huilen voor de dag. Ga uw gang. Een belangrijke wijziging heeft plaatsgevonden in je leven; een pijnlijke verandering. Er is geen manier om te verwachten dat u het gevoel een beetje verdrietig en in staat zijn om het uit te schakelen met een schakelaar. Het is gewoon niet zo simpel. Sta jezelf toe om te rouwen om je verlies. Maar niet te lang! U verblijft in het verleden te lang kan alleen maar pijn doen. Zie regel nummer 4.
2. Praat met Iemand in de Buurt is: Gebruik de schouder van iemand die geeft om u om uw gevoelens. Dit is een manier om zuiver uw ziel door te laten iemand in voor het delen van je pijn. Laat ze luisteren, troosten en je advies geven. U hoeft niet per se te nemen dat advies, maar het delen van dit comfort kunt u zich beter voelt.. Zorg ervoor dat u alleen sta jezelf toe om te rouwen en leunen op iemand voor een tijd, omdat je nodig hebt om vooruit te gaan.
3. Leid Jezelf af: Breng je vrienden de zorg over terug in je leven. Misschien was de relatie tussen jou en je tijd doorbrengen met je ouders, of broers en zussen. Misschien heeft u nog niet gesproken met je beste vriend (in weken. Omring jezelf met deze ondersteuning van het netwerk. Het krijgen van dingen die gedaan moeten worden om het huis gedaan, is een geweldige manier om te verdwalen in een project. Ga naar de sportschool. Het organiseren van uw kast. Ga naar buiten en maak een wandeling. Jezelf afleiden is een goede opstap om verder te gaan met je leven. Dit brengt ons tot regel nummer 4.
4. Kijken naar de Toekomst; Vergeet het Verleden: als je Eenmaal hebt jezelf toegestaan de mateloosheid van het rouwen voor een deel van je leven dat is nu het verleden, kijk uit! Er is een duidelijke noodzaak om te beginnen met een nieuw hoofdstuk in het boek van je leven. Nu je verleden, het verdriet en de woede, het is tijd voor hoop en vernieuwing die u zullen helpen om verder te gaan. Neem de tijd voor jezelf; jezelf beter te leren kennen als een individu in plaats van als deel van een paar. Vul uw ziel door steeds weer van je.

Na deze, soms moeilijke, maar noodzakelijke stappen, kunt u beginnen met het genezen van de gebroken stukken van je hart. U kunt niet alleen heel nogmaals, je kunt worden wat je wilt worden. Dit is een kans om opnieuw te beginnen, en zodra de pijn begint te verlichten, je ziet het als een kans.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie